Indtast din email for at komme igang:

Start tilmelding

Luk vindue

Et øjeblik...

Din tilmelding er registreret. Venligst tjek din email for instruktioner om sidste skridt.

Kom godt i gang med eBinder

Her har vi samlet de vigtigste spørgsmål ifbm. brugen af eBinder. Finder du ikke svaret vil vi meget gerne hjælpe dig, send os blot en mail på support@ebinder.dk, så svarer vi indenfor 24 timer.

Q: Hvordan kommer jeg i gang?

A: Det kræver kun en email adresse at tilmelde sig eBinder. Følg vejledningen på denne side for at oprette en konto: Tilmeld

Q: Hvordan opretter jeg en virksomhed?

A: Når du har oprettet og aktiveret din konto hos eBinder, så er du næsten klar til at komme i gang. Det første du skal gøre, er at oprette en virksomhed. For at oprette en virksomhed skal du logge ind på app.ebinder.dk og klikke på ”Tilføj virksomhed”. Er du indehaver af flere virksomheder, så er det muligt at oprette dem også, det gøres ved at bruge knappen ”Opret virksomhed” i øverste højre hjørne.

Q: Hvordan opretter jeg en bruger?

A: I eBinder har du mulighed for at oprette flere brugere, således at dine medarbejdere også kan uploade materiale til din konto. For at oprette en ekstra bruger skal du logge ind på app.ebinder.dk og klikken på menuen ”Brugere” i venstre side eller i toppen af skærmbilledet. Når du opretter en bruger skal du huske at vælge hvilke rettigheder brugeren skal have.

Q: Hvordan indsender jeg dokumenter?

A: Du har du muligheder for indsendelse af dokumenter:

1. Indsend via email
  2. Upload via browser

Indsend via email

Når du har oprettet en virksomhed, bliver denne automatisk tilknyttet en unik email adresse. Alle dokumenter som bliver sendt som vedhæftede filer til denne email adresse, kommer automatisk ind i Ubehandlede under denne virksomhed. Du finder en virksomheds email adresse ved at klikke på Upload dokumenter efter valg af virksomhed. Bemærk at afsenderen af email skal være oprettet som bruger for at indsendelsen bliver accepteret.

Upload via browser

For at uploade dokumenter via din browser, vælger du først hvilken virksomhed du vil uploade dokumenter for, dernæst klikker du på Upload dokumenter i menuen til venstre. Herefter klikker du på Vælg filer og vælger den/de filer du ønsker at uploade.

Alle indsendte filer havner i Ubehandlede. En bruger kan kun uploade hvis vedkommende har fået tildelt upload rettigheder af administratoren.

Q: Hvordan opretter jeg et nyt regnskabsår?

A: For at oprette nyt regnskabsår skal du logge ind i eBinder og vælge den virksomhed, som du ønsker at oprette det nye regnskabsår i. Herefter vælger du ”Nyt regnskabsår…” i menuen til højre for virksomhedsnavnet.