Indtast din email for at komme igang:

Start tilmelding

Luk vindue

Et øjeblik...

Din tilmelding er registreret. Venligst tjek din email for instruktioner om sidste skridt.

Sikkerhed

Den vigtigste feature i eBinder er sikkerheden. Sikkerheden for opbevaring af følsomme data er helt fundamental og er derfor vores absolut største fokus.

Nedenfor beskriver vi nogle af de procedurer vi har implementeret i vores system.

Backup

Sikring mod datatab er vores primære fokus indenfor sikkerhed. Derfor har vi valgt at samarbejde med et af landets mest pålidelige selskaber indenfor backup. Vores procedure for backup inkluderer daglig remote backup til off-site lokation med revisionserklæring (3411 Type B).

Off-site betyder at faciliteterne for vores samarbejdspartner er fysisk placeret langt fra vores primære driftscenter. Således overholder vi også dansk lovgivning for opbevaring af regnskabsmateriale.

Vores samarbejdspartner på backup er Front-safe.

Kryptering af data

Alle dokumenter som bliver opbevaret i eBinder er krypteret gennem vores særlige Instant Encryption teknologi. Instant Encryption sørger for at jeres dokumenter bliver krypteret og dekrypteret ved upload og forespørgsel, vi kalder det direkte kryptering. Det betyder at dokumentet kun er dekrypteret når det bliver vist på jeres medarbejders skærm.

Med eBinder Instant Encryption er jeres dokumenter altid opbevaret så forsvarligt som muligt. Alle dokumenter er krypteret med AES192 og bliver sendt over sikker forbindelse (HTTPS).

Sikker forbindelse

Kommunikationen mellem eBinder's servere og din computer er krypteret på højest mulige niveau. Alle efterspørgsler foregår således via HTTPS med 256 bit sikkerhed. Vores SSL certifikat er udstedt af GeoTrust med Extended Validation.